GRACE MENUKAART

Naast onze vaste menukaart bieden we wekelijks wisselende vlees- en visspecialiteiten aan

 

Oesters per stuk 4,75 | half dozijn 27.50

Charcuterie | Serranoham | Coppa di Parma | Spinata Romana 15,00 2 pers. of 27,50 4 pers.

Viergangen Chef’s menu 57,50
Dit menu serveren we per tafel, uiteraard is een bijpassend wijnarrangement mogelijk.
We houden rekening met allergieën en vegetarische wensen.

VOORGERECHTEN

Uiensoep | Gruyère | crouton 9,50

Slow escargots | kruidenboter 10,00

Steak tartaar | tartaarsaus | eidooier | pickles by GRACE 15,50

Visterrine | langoustinemayonaise | wilde Sockeye zalm | kabeljauw | crème fraîche 16,00

Tartelette ui | Reblochon | vijgenchutney | crumble van zwarte olijf V 12,50

HOOFDGERECHTEN

Canard a l’orange | pommes Sarladaises | rode meloesuitjes | sinaasappelsaus | steranijs 28,50

Vis van de dag | risotto | kerrie-olie | palingschuim | salsa 29,50

Entrecote met ketting 300 grs | knoflookboter | polenta friet | spekjes | rucola 32,50

Gele biet | feta ravioli | hazelnoot | sinaasappeljus V 26,00

Extra bij te bestellen (2 personen)

Friet | GRACE mayonaise 5,00

Gemengde salade | lof | radicchio | hazelnoot | pompoenchutney | ui 4,75

Brood  | groene kruidendip 3,50

 

NAGERECHTEN

GRACE pure chocolademousse 13

Sweet GRACE | wisselend weekdessert 12,50

Fromage 14,50

Crème brûlée 11,50