GRACE MENUKAART

Naast onze vaste menukaart bieden we wekelijks wisselende vlees- en visspecialiteiten aan.

Oesters per stuk / half dozijn 4,75/27.50

Charcuterie | Serranoham | Coppa di Parma | Spinata Romana 15,00  2 pers. 27,50  4 pers.

Driegangen Chef’s menu 47,50
Viergangen Chef’s wildmenu 62,50

VOORGERECHTEN

Uiensoep | Gruyère | crouton 9,00

Slow escargots | kruidenboter 9,50

Steak tartaar | tartaarsaus | eidooier | pickles by GRACE 15,50

Gerookte zalm | sauce Hollandaise | ei 16,00

Tarte tatin | witlof | Belper Knolle kaas | knol- truffelcrème V 12,50

HOOFDGERECHTEN

Runderwang à la Bourguignon | rode kool | puree van Opperdoes en knol 27,00

Vangst van de dag | knolselderij | pastinaak | schorseneer | radijs | beurre blanc 28,00

Confit de canard | zuurkool | appel | gekonfijte krieltjes| truffeljus 26,50

Geroosterde pompoen | boleet | bospaddenstoelensaus V 25,00

Extra bij te bestellen (2 personen)

Friet | GRACE mayonaise 5,00

Gemengde salade | lof | radicchio | hazelnoot | pompoenchutney | ui 4,75

Brood  | groene kruidendip 3,50

 

NAGERECHTEN

GRACE eclair 13

Sweet GRACE | wisselend weekdessert 12,50

Fromage 14,50

Crème brûlée | vanille 11,50