Naast onze vaste menukaart bieden we wekelijks wisselende vlees- en visspecialiteiten aan.
Oesters per stuk / half dozijn 4,75/27.50
Charcuterie | Serranoham | Coppa di Parma | Spinata Romana 15,00 2 pers. 27,50 4 pers.
Driegangen Chef’s menu 47,50
Viergangen Chef’s wildmenu 62,50
VOORGERECHTEN
Uiensoep | Gruyère | crouton 9,00
Slow escargots | kruidenboter 9,50
Steak tartaar | tartaarsaus | eidooier | pickles by GRACE 15,50
Gerookte zalm | sauce Hollandaise | ei 16,00
Tarte tatin | witlof | Belper Knolle kaas | knol- truffelcrème V 12,50
HOOFDGERECHTEN
Runderwang à la Bourguignon | rode kool | puree van Opperdoes en knol 27,00
Vangst van de dag | knolselderij | pastinaak | schorseneer | radijs | beurre blanc 28,00
Confit de canard | zuurkool | appel | gekonfijte krieltjes| truffeljus 26,50
Geroosterde pompoen | boleet | bospaddenstoelensaus V 25,00
Extra bij te bestellen (2 personen)
Friet | GRACE mayonaise 5,00
Gemengde salade | lof | radicchio | hazelnoot | pompoenchutney | ui 4,75
Brood | groene kruidendip 3,50
NAGERECHTEN
GRACE eclair 13
Sweet GRACE | wisselend weekdessert 12,50
Fromage 14,50
Crème brûlée | vanille 11,50