GRACE MENUKAART

Naast onze vaste menukaart bieden we wekelijks wisselende vlees- en visspecialiteiten aan.

Oesters per stuk / half dozijn 4,75/27.50

Charcuterie | Serranoham | Coppa di Parma | Spinata Romana 15,00  2 pers. 27,50  4 pers.

Driegangen Chef’s menu 47,50
Viergangen Chef’s menu 57,50

VOORGERECHTEN

Uiensoep | Gruyère | crouton 8,50

Steak tartaar | tartaarsaus | eidooier | pickles by GRACE 15,50

Gerookte zalm | piccalilly | crème fraîche 16,00

Gele biet | ricotta | dragonmayonaise | mosterdvinaigrette V 14,00

HOOFDGERECHTEN

Kogelbiefstuk 200 gr. | pommes fondant | bospeen | ui | rode wijn jus 28,00

Vangst van de dag | millefeuille | venkel |beurre blanc  28,00

Poussin “piepkuiken” | bonen | salsa verde | kalamata olijven 26,50

Artisjok | ratatouille | citroenschuim V 25,00

Ravioli citroenricotta | paddenstoelen | schuim van Parmezaan V 24,50

Extra bij te bestellen (2 personen)

Friet | GRACE mayonaise 4,50

Gemengde salade | French dressing | tomaat 4,50

Brood  | groene kruidendip 3,50

Brandade | bakkeljauw | aardappel 5,50

NAGERECHTEN

GRACE eclair 13

Sweet GRACE | wisselend weekdessert 12,50

Fromage 14,50