Naast onze vaste menukaart bieden we wekelijks wisselende vlees- en visspecialiteiten aan.
Oesters per stuk / half dozijn 4,75/27.50
Charcuterie | Serranoham | Coppa di Parma | Spinata Romana 15,00 2 pers. 27,50 4 pers.
Driegangen Chef’s menu 47,50
Viergangen Chef’s menu 57,50
VOORGERECHTEN
Uiensoep | Gruyère | crouton 8,50
Steak tartaar | tartaarsaus | eidooier | pickles by GRACE 15,50
Gerookte zalm | piccalilly | crème fraîche 16,00
Gele biet | ricotta | dragonmayonaise | mosterdvinaigrette V 14,00
HOOFDGERECHTEN
Kogelbiefstuk 200 gr. | pommes fondant | bospeen | ui | rode wijn jus 28,00
Vangst van de dag | millefeuille | venkel |beurre blanc 28,00
Poussin “piepkuiken” | bonen | salsa verde | kalamata olijven 26,50
Artisjok | ratatouille | citroenschuim V 25,00
Ravioli citroenricotta | paddenstoelen | schuim van Parmezaan V 24,50
Extra bij te bestellen (2 personen)
Friet | GRACE mayonaise 4,50
Gemengde salade | French dressing | tomaat 4,50
Brood | groene kruidendip 3,50
Brandade | bakkeljauw | aardappel 5,50
NAGERECHTEN
GRACE eclair 13
Sweet GRACE | wisselend weekdessert 12,50
Fromage 14,50