3 gangen – € 35,00 of 4 gangen – € 42,50
Lunch
bij Grace
menu
Keuzemenu 3 (€37,50) of 4 gangen (€45,0 0):
Oesters per stuk €3,50
Voorgerechten:
Hollandse garnaaltjes | whisky saus.
Steak tartaar | tartaarsaus | spiegelei.
Ragout van paddenstoelen | pasteibakje | uien-crème | bosui | Pomme Paille.
Tussengerecht:
Witlofsoep | truffel | Serranoham | hazelnoten.
(ook vegetarisch te bestellen)
Hoofdgerechten:
Veluwse eendenborst | sinaasappel marmelade | foie | zuurkool | eigen jus |
Pomme berny .
Griet | foie | zuurkool | mosterd burre blanc | Pomme berny.
Schorseneren a la flamande | gepocheerd ei | Hollandaise Saus | Pomme Dauphine | peterselie.
Nagerechten:
Sweetgrace.
Kaasplankje.
Vlees special:
Rib-Eye 450gram | Caesar-salade| Friet | Appelcompote | Bordelaisesaus.
Per 2 personen €45,00
Vis special:
Zeetong (+/- 300gram) Caesar-salade | Friet |Appelcompote | Bearnaissesaus |
Rode wijn-jus.
€30,00
Friet met huisgemaakte mayonaise €4,00
Ceasar-salade €4,00
Appelcompote met rozijnen €4,00
Brood €3,50
VOOR
BRANDADE KABELJAUW | Tartaarsaus | Spiegelei
STEAK TARTAAR | Tartaarsaus | Spiegelei
RAGOUT VAN PADDENSTOELEN | Pasteibakje | Uien-crème | Bosui | Winterpostelein | Pomme Paille
TUSSEN
BOUILLABAISSE | Gruyère | Venkel | Gremolata | Croutons | Gebakken langoustine
VICHYSOISSE (aardappel/prei soep) | Bieslookolie | Tete de moines | Gerookte amandel
HOOFD
CONFIT DE CANARD | Rode kool | Stoofpeer | Eekhoorntjesbroodsaus | Aardappelmousseline
RODE POONFILET | Rode kool | Stoofpeer | Eekhoorntjesbroodsaus | Aardappelmousseline
SCHORSENEREN À LA FLAMANDE | Gepocheerd ei | Hollandaise Saus | Pomme Dauphine | peterselie
VLEES SPECIAL
RIB-EYE 450gram | Caesar-salade| Friet | Appelcompote | Bearnaisesaus | Rode wijn-jus| 2 personen € 45,00
VIS SPECIAL
ZEETONG (+/- 300gram) Caesar-salade | Friet | Appelcompote | Bearnaisesaus | Rode wijn-jus € 30,00
DESSERT
SWEET GRACE
KAASPLANKJE
EXTRA
Friet met huisgemaakte mayonaise € 4,00
Caesar-salade € 4,00
Appelcompote met rozijnen € 4,00
Brood €3,50